Τελευταία Νέα

George Kostoglou

Στη Metal Machinery χρησιμοποιήσαμε Multiplo Κατασκευή για περίπτερο Πωλήσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Οι εντυπώσεις και τα σχόλια των επισκεπτών ήταν κάτι παραπάνω από θετικά. Επιπλέον θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ με κολακευτικά λόγια για το προσωπικό της EVIN καθ’ όλη  τη διαδικασία τοποθέτησης και αποξήλωσης της κατασκευής. Είναι δεδομένο πως η συνεργασίας μας εκτός από παρόν έχει και μέλλον.

George Kostoglou
διαβάστε περισσότερα

Χαρούλα Λαδά

Χρησιμοποιήσαμε το σύστημα multiplo για την κατασκευή του εκθεσιακού μας περιπτέρου. Η εφαρμογή του συστήματος ήταν άψογη, καταφέραμε και το τοποθετήσαμε μόνοι μας χωρίς τη συνδρομή κάποιου τεχνικού. Το σύστημα έχει επιστραφεί στις εγκαταστάσεις μας και έχει αποθηκευτεί καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο και είναι έτοιμο για χρήση στην επόμενή μας έκθεση. Με την EVIN Intzoglou έχουμε συνεργασία τα τελευταία 2 χρόνια και ότι υλικό έχουμε προμηθευτεί είναι άριστο ποιοτικά και όσον αφορά στους χρόνους παράδοσης, είναι πάντα εντός των χρονικών πλαισίων που έχουμε ορίσει.

Χαρούλα Λαδά
διαβάστε περισσότερα

Diana Paissiou

Πήγαν όλα παραπάνω από καλά… τόσο που μετανιώσαμε που δεν φτιάξαμε περισσότερα. Στο επόμενο!

Diana Paissiou
διαβάστε περισσότερα

Βιβή Βουδούρη

Με την EVIN Intzoglou συνεργαστήκαμε με επιτυχία σε 2 πολύ σημαντικά projects. Σχεδιάσαμε μαζί τη σήμανση ραφιού φαρμακείων για την νέα υπηρεσία μας GET WELL Natural Corner και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά αυτό που χρειαζόμασταν. Τα υλικά, το design και τα χρώματα των ραφιών δημιούργησαν μια ολοκληρωμένη εικόνα παρουσίασης της υπηρεσίας μας στα φαρμακεία.  Επίσης, η EVIN Intzoglou ανέλαβε τη δημιουργία του corporate booth και το αποτέλεσμα ήταν εξίσου εντυπωσιακό. Θα ήθελα ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της EVIN Intzoglou για την πολύ καλή συνεργασία μας.

Βιβή Βουδούρη
διαβάστε περισσότερα