Υπηρεσίες

Η εταιρία μας διαθέτει πρωτοποριακά συστήματα οπτικής επικοινωνίας, που θα σας βοηθήσουν στην αποτελεσματικότερη προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης σας στο σημείο της πώλησης.

Προβολή Προϊόντων & Υπηρεσιών σε Σημεία Πώλησης

Προβολή Προϊόντων & Υπηρεσιών σε Σημεία Πώλησης

Εκθεσιακά Περίπτερα

Εκθεσιακά Περίπτερα

Διακόσμηση

Διακόσμηση

Σήμανση Εσωτερικών Χώρων

Σήμανση Εσωτερικών Χώρων

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας;

Τελευταία Projects

H 30χρονη εμπειρία μας κάνει κάθε project μοναδικό. Δείτε μερικές από τις τελευταίες δουλειές μας.

0

Ευχαριστημένοι Πελάτες

0

‘Ωρες έρευνας για νέα προϊόντα

0

Τόνοι Αλουμινίου

0

Κούπες Καφέ

Πελατολόγιο

Εταιρίες και οργανισμοί που μας εμπιστεύθηκαν

 • Βιβή Βουδούρη

  Marketing Director - KARABINIS MEDICAL
 • Diana Paissiou

  Διεύθυνση Marketing - MARK AaLEN
 • Χαρούλα Λαδά

  Marketing Manager - Thrakon ΑΕΒΕ
 • George Kostoglou

  Project Manager - ROTA
 • Με την EVIN Intzoglou συνεργαστήκαμε με επιτυχία σε 2 πολύ σημαντικά projects. Σχεδιάσαμε μαζί τη σήμανση ραφιού φαρμακείων για την νέα υπηρεσία μας GET WELL Natural Corner και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά αυτό που χρειαζόμασταν. Τα υλικά, το design και τα χρώματα των ραφιών δημιούργησαν μια ολοκληρωμένη εικόνα παρουσίασης της υπηρεσίας μας στα φαρμακεία.  Επίσης, η EVIN Intzoglou ανέλαβε τη δημιουργία του corporate booth και το αποτέλεσμα ήταν εξίσου εντυπωσιακό. Θα ήθελα ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της EVIN Intzoglou για την πολύ καλή συνεργασία μας.

 • Πήγαν όλα παραπάνω από καλά… τόσο που μετανιώσαμε που δεν φτιάξαμε περισσότερα. Στο επόμενο!

 • Χρησιμοποιήσαμε το σύστημα multiplo για την κατασκευή του εκθεσιακού μας περιπτέρου. Η εφαρμογή του συστήματος ήταν άψογη, καταφέραμε και το τοποθετήσαμε μόνοι μας χωρίς τη συνδρομή κάποιου τεχνικού. Το σύστημα έχει επιστραφεί στις εγκαταστάσεις μας και έχει αποθηκευτεί καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο και είναι έτοιμο για χρήση στην επόμενή μας έκθεση. Με την EVIN Intzoglou έχουμε συνεργασία τα τελευταία 2 χρόνια και ότι υλικό έχουμε προμηθευτεί είναι άριστο ποιοτικά και όσον αφορά στους χρόνους παράδοσης, είναι πάντα εντός των χρονικών πλαισίων που έχουμε ορίσει.

 • Στη Metal Machinery χρησιμοποιήσαμε Multiplo Κατασκευή για περίπτερο Πωλήσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Οι εντυπώσεις και τα σχόλια των επισκεπτών ήταν κάτι παραπάνω από θετικά. Επιπλέον θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ με κολακευτικά λόγια για το προσωπικό της EVIN καθ’ όλη  τη διαδικασία τοποθέτησης και αποξήλωσης της κατασκευής. Είναι δεδομένο πως η συνεργασίας μας εκτός από παρόν έχει και μέλλον.

Αρχική